ПОДРЖАНО И КОРИСТЕНО ОД 100+ КОМПАНИИ

Изградете го вашиот веб-сајт, брзо, лесно и едноставно со Мироник.

Истражете ја нашата најнова, иновативна платформа за изградба на веб-страници.

4.9/5

(98 Рецензии)

Зајакнете го вашето онлајн присуство

Достапност

99.99%

Гарантирана достапност на вашиот веб сајт

E-трговија

0% такса

Претворете ја вашата веб-страница во профитабилна веб продавница

Подобрувања

~15/месец

Континуирани подобрувања на нашата платформа

👋 Запознајте се со Мироник

Контактирај не и бидете еден од нашите задоволни клиенти

Како работи Мироник

Прегледајте и запознајте се со чекорите што Мироник ги користи при изработката на вашата веб-страница.

Избирање на пакет

Заедо го избираме пакетот врз основа на вашите барања

Собирање на материјали

Заедно собираме материјали што ќе бидат поставени на вашата веб страна

Изработка

Врз база на собраните информации и материјали се изработува веб страната

Зошто Мироник?

Тимот на Мироник ќе се погрижи вашата веб страна да добие нов и модерен изглед, а вие да остварите повеќе контакти или продажби преку истата.

Live

Изберете не нас и ние ќе ви помогнеме да успеете и да ја исполните вашата дигитална стратегија.

Професионален веб сајт

Платформата овозможува креирање на професионални веб страни со прекрасни темплејти кои може да се приспособуваат.

Неограничен SSD простор

Во сите пакети е вклучено неограничен SSD простор, што ви овозможува креирање и поставување на неограничен број на слики и страни.

Специјален Хостинг

Мироник користи специјална хостинг архитектура (CDN's, WAF's, Load Balancers, Multiple Servers) која обезбедува безбеднос и достапност.